Kender du Travtips.dk?

travtips

Der er kommet en ny hjemmeside og blog der dedikerer sig til travløb. Denne hjemmeside hedder Travtips.dk, du kender den måske ikke, da den er ny. Men hvis du elsker travsport, så er det helt sikkert en side du vil kunne finde masser af inspiration og travnyheder fra.

Travtips.dk består af både nye og erfarne travfans, samt gæstetippere, der alle får siden til at køre rundt med deres input, ligesom du finder nyttige travlinks og spil idéer.

”Travtips.dk er en personlig hjemmeside, drevet af egne midler og en rigtig stor passion for travsporten” fortæller medstifter Steen Møller Nielsen.

Trav og spil hænger uløseligt sammen, om det er trav eller galop, så er det ofte sjov at spille på heste. På travtips.dk tilbyder de ikke selv spil, men du kan spille via de officielle udbydere, men de kommer med deres spil- og staldtips til de forskellige travspil, så du som læser, kan drage nytte af disse inden du tager på travbanen. Og ellers finder du bare nyheder fra travverdenen.

”Alt på travtips.dk er gratis, dvs. du skal ikke betale for at få travtips – det er gratis travtips, og vores traveksperter gør dette af kærlighed til sporten” Fortæller Steen, og fortsætter ”Vi håber på, at vi med denne hjemmeside kan hjælpe med at øge interessen for travsport, da det er en fantastisk sport – bare se i Sverige, da er det jo nærmest nationalsporten”.

Hvad er Trav?

Trav er en hestesportsgren, hvor kusken sidder på en såkaldt sulky, der er spændt efter en væddeløbshest. Hesten løber i gangarten trav, der er en symmetrisk gangart, i hvilken de diagonale lemmer føres frem samtidigt; bevægelsen er derfor totaktet.

I Danmark er trav en anerkendt sportsgren, som køres på syv travbaner rundt om i Danmark. Travbaneren findes i Skive, Bornholm, Ålborg, Odense, Charlottenlund, Aarhus og Nykøbing F. Du kan finde oplysninger om banerne på Travtips.dk.

Der findes også galopbaner i Danmark, både Odense og Aalborg har galopbaner, mens der findes én bane i Danmark, som kun tilbyder Galop, nemlig Klampenborg Galopbane. Galop er dog en anden type løb end trav, hvor rytterne sidder på hesten, og hestens gangart er galop, der er den hurtigste gangart. I travsport findes der dog også én disciplin, hvor en rytter sidder på hesten, altså uden sulky. Dette hedder Monté, og disse løb løbes også på travbanen på samme måde som et almindeligt travløb, bare uden sulky.

«
»

Skriv et svar