Du kan også sælge rideudstyr online

Sidder du tilbage med følelsen af at det virker let og ligetil at skulle sælge rideudstyr og så endda hvis det kan gøres online? Så er spørgsmålet bare om du er klar til at springe ud i det. Det er nemlig slet ikke så svært at komme i gang som man skulle tro.

Gør brug af dropshipping og undgå omkostningerne ved et stort lager

Hvis du allerede har al viden om heste og rideudstyr, så er du rigtig godt på vej. For mange vil det være en større kapital der skal bruges til etableringen af varelager, men det kan faktisk godt lade sig gøre at forhandle varer og produkter online uden selv at skulle have hele lageret derhjemme. Du kan nemlig gøre brug af muligheden for dropshipping.

Men inden du kaster dig ud i at skaffe dig en god og brugervenlig webshop, så skal du oprette din virksomhed. Har du allerede sparet godt op, så er det at anbefale at oprette et ApS og i denne forbindelse bør du overveje også at stifte dig et holdingselskab.

Du kan bruge dit holdingselskab som sparegris til flere af dine virksomheder

Stiftelse af holdingselskab gør dig først og fremmest mere fri på sigt. Skulle du efter 5 år vælge at gå andre veje end at sælge rideudstyr online, så behøver du kun at lukke dit ApS. Du kan gennem årene have overført årets overskud til dit holding, så du stadig har beløbet og endnu bedre, så du stadig har kapital til dit næste projekt.

Der findes en lang række af fordele ved at stifte et holding samtidig med oprettelse af ApS. Også i forhold til beskatningen vil du opleve at det har været det hele værd at stifte begge dele, fordi du nemlig slipper for at skulle betale selskabsskat af dit overskud i dit ApS, hvis du sørger for at flytte overskuddet over i din sparegris som er dit holdingselskab.

«
»

Skriv et svar