Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Elektriske køretøjer er super smarte, og nemme at tage med til stævne, da de ofte er kompakte og vejer ikke særligt meget.

De kan dermed nemt komme bag i bagagerummet eller bag i hestelastbilen, så du kan bruge det ude på stævnepladsen.

Et elektrisk køretøj kan være guld værd når du er til stævne, da der ofte er langt mellem de forskellige ting, og tit ligger opstaldning og ridebanerne langt fra hinanden, og her er det smart med et elektrisk køretøj der kan bringe dig hurtigt fra A til B.

Elektrisk skateboard kommer i mange forskellige typer, men de mest populære elektriske køretøjer på stævnepladsen er el løbehjul, elektrisk skateboard og segways.

I denne artikel vil vi komme lidt nærmere ind på disse tre typer af elektriske køretøjer.

El løbehjul

El løbehjul er meget populære, og mange bruger dem i deres hverdag til at komme fra A til B.

Og det betyder selvfølgelig også, at el løbehjul er meget populære på stævne pladserne.

Grunden til at el løbehjul er blevet så populære er, at de er meget nemme at køre på, og så har de ofte en rækkevidde på +20 km, hvilket gør dem yderst anvendelig, som køretøj på stævnepladsen, og du slipper for at skulle lade det konstant.

Når du køber et el løbehjul, så findes der nogen der ikke er lovlige til de danske veje, da de ikke overholder alle de danske regler for selvbalancerende elektriske køretøjer, og det skal du være opmærksom på inden du køber dit el løbehjul.

Elektrisk longboard

Elektrisk longboard har også vundet flere danskers hjerte, og mange bruger det som en nem måde at komme frem og tilbage på.

Et el longboard er dog ikke ligeså nemt, at bruge hvis man er nybegynder, da det godt kan kræve lidt øvelse før man mester det elektriske longboard.

Det smarte med et elektrisk longboard er, at det fylder minimalt, og det fylder endda mindre end et el løbehjul.

Før du køber et elektrisk longboard, så skal du være opmærksom på, at langt de fleste elektriske longboards ikke er lovlige, da de ikke opfylder de danske regler ang. elektrisk selvbalancerende køretøjer.

Men det er ikke altid et problem, hvis det elektriske longboard skal bruges på en lukket stævneplads.

Segway

Segway er nok et af de ældste elektriske køretøjer, og blev introduceret på det internationale marked i 2001, og er siden hen blevet yderst populære rundt omkring i hele verdenen.

En segway styres ved at man enten læner sig frem ad eller tilbage, og der er ingen ”styr”, så du skal bruge din balance til at styre segway’en.

Udover det er sjovt at køre på en segway, så er de også gode til at få dig rundt omkring, og er også god til stævnepladserne, som et hurtigt og nemt transportmiddel.