Mulenet

(56 customer reviews)
kr. 59,00

Beskrivelse

Mulenet Produktfakta

  • Navn: Mulenet
  • Mærke: HorseGuard
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 749
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 2059006

Mulenet fra HorseGuard

Mulenet får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Masker. Husk du får hele hele 60 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Mulenet. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Mulenet i den kendte webshop Horsepartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Mulenet. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Mulenet og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

SKU: 2059006
Category:

Mulebeskytter  Mulenet til beskyttelse af sarte muler samt mod irriterende insekter.  HorseGuard mulenet med velcro til nem montering på trense eller grime. Blød og fleksibel materiale.   Størrelser: S (Pony) M (Cop = Islænder) L… læs mere her