Leovet Bio Skin Oil

(97 customer reviews)
kr. 205,00

Beskrivelse

Leovet Bio Skin Oil Produktfakta

  • Navn: Leovet Bio Skin Oil
  • Mærke: Leovet
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 749
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 1742824

Leovet Bio Skin Oil fra Leovet

Leovet Bio Skin Oil er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Plejemiddel. Vidste du, at du også får hele 60 dages returret med din pakke når du køber Leovet Bio Skin Oil. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Leovet Bio Skin Oil hos onlineshoppen Horsepartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Leovet Bio Skin Oil. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Leovet Bio Skin Oil og online fordele

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

SKU: 1742824
Category:

Anti kløe  Hudplejeprodukt til anvendelsepå irriteret og kløende hud hos eks. heste med sommereksem. Indeholder blandt andet Morgenfrue, gulerod og perikonsom styrker og opretholder en sund hud og pels, svovl som reducere kløe samt en lang række na… læs mere her