Karlslund Regndækken

(78 customer reviews)
kr. 895,00

Beskrivelse

Karlslund Regndækken Produktfakta

  • Navn: Karlslund Regndækken
  • Mærke: Karlslund
  • Pris: Kr. 895.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 749
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 1372894

Karlslund Regndækken fra Karlslund

Karlslund Regndækken er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Regndækken & øvrige. Husk du får hele hele 60 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Karlslund Regndækken. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Karlslund Regndækken ved den velkendte shop Horsepartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Karlslund Regndækken. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Karlslund Regndækken og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

SKU: 1372894
Category:

Regndækken med fleecefoer Karlslund Regndækken, kan ligeledes anvendes som overgangsdækken, da det er med fleecefoer. Dette dækken har en super god pasform, med elastik i den forhøjet hals og med slidser ved skulderen. Desuden med dobbelt lukning med ka… læs mere her