“Shaker” Staldhjælper

(108 customer reviews)
kr. 299,00

Beskrivelse

“Shaker” Staldhjælper Produktfakta

  • Navn: “Shaker” Staldhjælper
  • Mærke: Waldhausen
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 749
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 1409514

“Shaker” Staldhjælper fra Waldhausen

“Shaker” Staldhjælper fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori STALD & FODER. Når du bestiller her får du hele 60 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af “Shaker” Staldhjælper. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber “Shaker” Staldhjælper ved den velkendte shop Horsepartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg “Shaker” Staldhjælper. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

“Shaker” Staldhjælper og online fordele

Når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

SKU: 1409514
Category:

Spåne opsamler Denne Stabel Shaker er den perfekte makker i stalden, ridehuset samt på ridebanen. Meget rummelig og samtidig ikke særlig pladskrævende. Dette design gør det let at adskille gødning fra spåner eller fiberdug mm. hvad enten det er i boks e… læs mere her